Skip to main content

Vi bryder grænser og former fremtiden

SDU bryder grænser og former fremtiden på en lang række områder. Blandt andet har vi gennem de seneste 15 år udviklet alternative optagelseskriterier. Vores mål er at optage de mest engagerede og motiverede unge - både dem med høje karaktergennemsnit og dem uden det højeste snit.

Studieegnethed er en sammensætning af mange kompetencer hos den enkelte, og SDU’s optag har fokus på at finde det rigtige match mellem individuel motivation og studie. Et andet banebrydende indsatsområde er koblingen mellem et af Danmarks største sygehuse, OUH og SDU. Campus omfatter således alle videnskabelige discipliner. Det vil sikre, at forskningsspørgsmålene er de rigtige, at forskningsresultater hurtigt kan omsættes og afprøves i praksis til gavn for den enkelte borger og folkesundheden.

 Endeligt samler Danish Institute for Advanced Study (D-IAS) ved SDU de bedste forskere på tværs af fagligheder. Målet er at skabe et forskningsmiljø i verdensklasse. D-IAS giver de tilknyttede forskere en unik mulighed for at udfolde sig i de bedst tænkelige faglige og fysiske rammer, som SDU kan stille til rådighed.

Sidst opdateret: 16.09.2020