Skip to main content

Menu for gallamiddag

Menu, årsfest 2021

I år har der været ekstra fokus på at bruge hele råvaren, så madspild undgås.

Forret:

  • Fish and chips: rugbrødspaneret torsk
  • Rugbrød med rødbedetatar, confit de canard og æble
  • Polentabid med syltede svampe, timian, peberrod og tomat

Hovedret:

  • Porre/baconhapser med fynsk rygeost
  • Selleribid
  • Quinoasalat med agurk, syltede rødløg, persille, tranebær og boghvede
  • Kantinens signaturfalafel med tahincreme, humus og syltet chilipeber

Dessert:

  • Havgus med æblekompot og knækbrød
  • Macarons
  • Æblesurprise med saltkaramel i mørdejsskal
  • Appelsinmousse

Hertil brød med rørt smør
½ fl. hvid- eller rødvin samt 1 kildevand
Kaffe/the

Det vil være muligt at købe øl og sodavand.

Særlige hensyn

Har du behov for, at vi tager særlige hensyn, har du mulighed for at tilmelde dig vores veganermenu. Denne menu er særligt tilrettelagt, så den tager hensyn til veganere, vegetarer, nøddeallergikere samt gluten- og laktoseintolerante.

Ønsker du denne menu, så send os en mail med dit navn, og hvilket bord du skal sidde ved, til aarsfest@sdu.dk senest mandag den. 11. oktober 2021.