Skip to main content
DA / EN

 

SDU Jobteaser – et job- og projektsite

Du har som studerende mulighed for at komme i kontakt med virksomheder både om studiejob, projekter, specialer, bachelorprojekter, afgangsprojekter, praktik, fuldtidsjobs, graduate-programmer og meget mere.

Med en profil på  SDU jobteaser – og en jobagent - vil du få notifikationer, når der er opslag, der matcher din profil – eller du kan bare søge bredt i jobteaser. Opret din profil nu på sdu.jobteaser.com- og kom i gang med at udforske dine muligheder. 

SDU Jobteaser indeholder mange faciliteter, som kan understøtte dig i din karriere, f.eks. karriereguide, CV-skabelon, events, LIVE-chat med virksomheder osv.

 

Tilpas din profil til din uddannelse på TEK

Når virksomheder lægger et opslag op i SDU Jobteaser, har vi anbefalet dem at bruge en bestemt kategorisering for at sikre, at de rammer de rigtige uddannelser på TEK. 

Det er derfor vigtigt, at du også anvender disse kategorier, når du opretter din profil i jobbanken. På den måde vil du sikre dig, at du får en notifikation i din mailboks, når der er opslag, der er relevante for dig.

I tabellen her på siden kan du se sammenhængen mellem din uddannelse og kategorierne.

 

SDU Jobteaser er et job- og projektsite for studerende og nyuddannede fra SDU. SDU Jobteaser er et samarbejde mellem Syddansk Universitet og Graduateland ApS. SDU Jobteaser er en del af Graduateland-netværket - et netværk som består af karrieresites for studerende og nyuddannede på tværs af universiteter og interesseorganisationer nationalt og internationalt


Kontakt