Skip to main content
DA / EN
TEK Innovation udvikler og driver initiativer, som faciliterer samarbejde for og med studerende.

Praktik- og Projektdag i Odense  og Student-Industry Collaboration Day i Sønderborg er messer, hvor ingeniørstuderende kan deltage og møde virksomheder og organisationer. Det fysiske møde suppleres med oplæg fra virksomheder.   Det er gratis at deltage for både virksomheder og studerende og formålet er at skabe personlig kontakt mhp. samarbejde om projekt, praktik eller studiejob . Læs mere om Praktik og Projektdag her

TEK Innovation understøtter også events organiseret af SDU RIO i det omfang de er relevante for ingeniørstuderende  fx Business Lunch,  Karrierefestivalen AHA! ol.

Når ikke det er muligt at møde vores studerende fysisk arbejder vi for at  studerende nemt kan finde relevante opslag via SDU's fælles platform til opslag omkring praktikker, projekter, studiejobs og jobs til nyuddannede: SDU JOBBANKDirekte link til SDU Jobbank
TEK Innovation har således udvikler vejledninger til såvel virksomheder og studerende for at gøre vejen mellem studerende og  mere smidig.  Disse vejledninger kan findes her.

TEK Innovation tilbyder at understøtte studiespecifikke events som inkluderer samarbejde med virksomheder; Således er vi en fast del af afholdelsen af TEK Software Day sammen med Software Engineering og Softwareteknologi, diversehHackathons og case competitions samt  virksomhedsbesøg i forbindelse med undervisningsaktiviteter.
Kontakt

 

 

 

 

Frederik Gottlieb
Tlf: +4565501618
Mail: frede@tek.sdu.dk

Sidst opdateret: 16.05.2023