Skip to main content
DA / EN

 

 

Virksomheder er ofte interesseret i at få direkte hjælp fra vores forskere og dermed få fordelene ved at have deres viden og kompetencer involveret i deres projekter. En måde, hvorpå dette kan lade sig gøre, er ved at tilbyde konsultationer og andre ydelser. 

Denne type samarbejde er betegnet som "Kommerciel samarbejde" og kræver  bl.a. at overholde specifikke regler og betingelser for at undgå konkurrenceforvridning. Virksomheden ejer som regel det færdige resultat af konsulentydelserne, og mulighederne for at offentliggøre resultater af forskeren er begrænset. Forskeren bliver bedt om at overholde retningslinjerne for samarbejde med virksomheder, som kan downloades nedenfor.

TEK Innovation tilbyder forskere at udvikle tilbud og aftaler for dette samarbejde. Vores team giver rådgivning og vejledning til: 

  • Udvikling af konsulent- og ydelsesportfolio
  • Udvikling af konsulent aftaler og tilbud
  • Formidling af kompetencer og ydelser til virksomhederne

 

Vi anbefaler alle forskere at bruge Research professional, da det er et værktøj, hvor du kan få det fulde overblik over funding muligheder. Her vil de være opdateret med nyeste deadline inden for alle områder. Research professional giver et overblik over alt fra de største funding organisationer til de mindre private velgørenhedsorganisationer, inklusiv detaljeret information omkring flere tusinde funding muligheder. 

Nedenunder er der en række brugbare links, hvor du bland andet kan klikke dig direkte til Research Professional eller starte med at kigge en guide igennem, som viser dig, hvordan du bruge Research Professional bedst muligt. 

 

 

Nyttige links

Kontakt

Sidst opdateret: 14.03.2023