Videnskabelig Baggrundsgruppe

Vellykket møde i de smukke rammer på konferencestedet Sinatur i Nyborg

RICH har netop afholdt sit årlige møde med deltagelse af centrets Videnskabelige Baggrundsgruppe samt alle ansatte, ligesom gæsteforsker, Assoc. Professor, Karin Pfeiffer, Michigan State University samt RICH Visiting Scholar og konsulent på centrets kognitionsprojekt, Professor, Charles H. Hillman, University of Illinois at Urbana-Champaign deltog.

RICHs Videnskabelige baggrundsgruppe har disse medlemmer:

•Professor W. van Mechelen, Amsterdam, Holland

•Professor M. Fogelholm, Helsinki, Finland

•Professor Y. Ommundsen, Oslo, Norge

Alle igangværende projekter blev præsenteret ved centrets forskellige Ph.d.-studerende såvel som ved seniorerne, og der blev givet værdifuld input til det videre arbejde. Derudover gav både Karin Pfeiffer og Charles H. Hillman keynote-oplæg om deres forskning, der er interessant og relevant for centrets arbejde, idet de befinder sig inden for samme faglige felt.

Links til fremlæggelserne findes herunder:

Anne Kær Thorsen

Anna Bugge