Professor Charles Hillman tildelt titlen Adjungeret Professor

Vi er stolte af at kunne præsentere Professor, PhD, Charles H. Hillman, Cognitive Psychology, Developmental Psychology, Health Psychology, Northeastern University, Boston, som Adjungeret Professor i 'Neurocognitive Kinesiology' ved Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet, SDU, i perioden fra 1. September 2016 til 31. August 2021.

Charles H. Hillman har et tæt samarbejde med RICH inden for forskningsområdet kognition og fysisk aktivitet.

Charles H. Hillman vil jævnligt besøge Institut for Idræt og Biomekanik over de kommende 5 år, og aktuelt vil RICH stå for et seminar 19. january 2017, hvor institutionens to  adjungerede professorer, Charles H. Hillman og Søren Brage fra Universitetet i Cambridge, vil blive præsenteret.
Seminaret vil være åbent for alle interesserede på Det sundhedsvidenskabelige fakultet.

Redaktionen afsluttet: 01.09.2016