Skip to main content

Kurser for vejledere

Vi anbefaler, at nye vejledere tilmelder sig modul 1 og modul 2.

Modul 1: Grundlæggende vejledning 1: Tilgange og muligheder 

Målgruppen er lærere, der som vejledere for pædagogikumkandidater kvalificeres til at udføre kollegial, faglig og professionsbaseret vejledning.

Modul 1 online

 

Modul 2: Grundlæggende vejledning 2: Aktionslæring og fagdidaktisk projekt

Målgruppen er vejledere, som har været på modul 1, samt kursusledere. På modul 2 får alle aktører i praktisk pædagogikum (vejledere, kursusledere og tilsynsførende) konkrete tilgange til det fagdidaktiske projekt og de øvrige nye elementer. Formålet er en vejledning, der hjælper kandidaten med at blive en reflekterende og udviklende praktiker
Modul 2 online

 

Modul 1+2: Klædt på som vejleder

Dette er kurset for dig, der som ny vejleder ønsker at være rigtig godt klædt på til vejlederrollen og de vejlederopgaver, teoretisk pædagogikum lægger op til. Samtidig får du mulighed for en stor grad af erfaringsudveksling med andre vejledere, bl.a. i relation til mulige dilemmaer.

 

Modul 3: Vejlederpraksis tæt på teopæd - Et teorikursus for vejledere og kursusledere i pædagogikum

Kursets målgruppe er vejledere, kursusledere og tilsynsførende for kandidater i praktisk pædagogikum. Kurset vil gøre det muligt for dig at være sparringspartner for din kandidats arbejde med flerdagsmodulerne på teoretisk pædagogikum og derigennem bidrage til at skabe en tæt sammenhæng mellem teori og praksis. 

Institut for Design, Medier og Uddannelsesvidenskab

  • Universitetsparken 1
  • Kolding - DK-6000
  • Telefon: +45 6550 1000

Sidst opdateret: 02.10.2023