Skip to main content

Initiativtager: CPE-POWERENG konference har været en stor succes

SDU Sønderborg har i ugens køb været vært for en international konference om fremskridt og trends inden for effektelektronik.

- De seneste dage har naturligvis været hektiske, men også ekstremt spændende. 

Sådan lyder det for initiativtager og tovholder for IEEE CPE-POWERENG-konferencen, lektor Kasper Paasch, der sammen med kollegaer fra SDU, Inspiring Denmark, Sønderborg Kommune og den lokale industri har leveret en organisatorisk kraftpræstation i bestræbelserne på ikke blot at tiltrække konferencen for verdens største ingeniørsammenslutning, men også at afvikle den. 

- Konferencen har været en stor succes, både rent fagligt med de foredrag, der har været, men også rent netværksmæssigt med alle de nye kollegaer fra hele verden af som vi har mødt. 

Kasper Paasch understreger, at med konferencedeltagere fra over 25 forskellige lande, så er det naturligt, at folk anskuer forskellige ting på forskellige måde, hvilket afføder spændende og brugbare diskussioner til alles fordel.  

Konferencens gallamiddag, hvor bestyrelsesformand for Danfoss, Jørgen Mads Clausen, og Sønderborgs borgmester, Erik Lauritzen, begge deltog, blev afviklet i fornemme omgivelser i riddersalen på Sønderborg Slot. Her blev det afsløret, at næste års IEEE CPE-POWERENG-konference afvikles i den portugisiske by Setúbal.

 

Redaktionen afsluttet: 26.04.2019