OUH styrker samarbejdet med Hong Kong

Den 4 juni 2015 underskrev Odense Universitetshospital (OUH) og Chinese University of Hong Kong (CUHK) en aftale om at etablere et forskningssamarbejde i musculoskeletal forskning og regenerative medicin i Odense.

OUH direktør Kim Brixen og CUHK Professor Kai-ming Chan underskrev aftalen. Denne aftale vil styrke det internationale samarbejde mellem Ortopædkirurgisk afd. O, OUH og Afdelingen for Ortopædi og Traumatologi, Medicinsk Fakultet, CUHK, væsentligt.