Ny ph.d.-studerende ved OPEN

Stina Meyer Larsen er ergoterapeut og ansat som underviser ved University College Lillebælt. Stina har, de senere år, hovedsageligt arbejdet med udviklingsprojekter og har således praktisk erfaring med projektarbejde i flere kommunale rehabiliteringskontekster. Pr. 1. november 2014 blev Stina indskrevet som ph.d. studerende ved OPEN, OUH Odense Universitetshospital/Syddansk Universitet. Stina undersøger i hendes ph.d. projektet ældre borgeres perspektiv på forandringsprocesser i dagligdagen ved adoption af velfærdsteknologi samt betydningen af borgerens perspektiv på forandringsprocessen i fagprofessionelles formidling af velfærdsteknologi. Hensigten er at udvikle og implementere en evidensbaseret og klientcentreret formidling af velfærdsteknologi til ældre.