Skip to main content

Velkommen til Kæbekirurgisk Forskningsenhed

Vores fokus er den kliniske forskning, for at optimere både kvaliteten af behandlingen, men også at patienten er tilfreds med og inddrages i behandlingen.

Vi søger at forbedre den kirurgiske præcision og stabilitet i behandlingen af ortognat-kirurgiske kæbeflytninger samt rekonstruktion efter større traumer i ansigtet. Vi har særligt fokus på 3D-simulering af kæbeflytninger, udvikling og tilpasning af måleteknikker, samt 3D-røntgen-analyser af, om det ønskede kirurgiske eller non kirurgiske resultat er opnået.

Ambitionerne er et bredt forskningssamarbejde med nabospecialer som Plastikkirurgi og Øre-, Næse- og Halskirurgi, og vi har et allerede veletableret samarbejde med Respirations Center Syd omkring behandling af komplekse søvnapnøpatienter.

Vi er en del af det nye SDCO, hvor fokus vil være betydning af tandinfektion og søvnapnø for optimal behandling af diabetespatienten.

Vi udfører klinisk forskning for at forbedre effekten af de kliniske behandlinger og derved øge patienternes tilfredshed med behandlingen.
Vores kliniske forskning søger at forbedre den kirurgiske præcision og stabilitet i behandlingen af ortognat-kirurgiske kæbeflytninger samt rekonstruktion efter større traumer i ansigtet.

 

Kasper Stokbro
Forskningsleder, Ph.d.

 

Tilbage til forsiden

Sidst opdateret: 10.05.2021