Skip to main content

Adjungeret lektor Maja Ann Hofmann

Maja Ann Hofmann er ansat som speciallæge i dermatologi ved hudafdelingen på Charité Hospitalet i
Berlin, hvor hun er daglig leder af laserklinikken. Hun er ligeledes forsker og har deltaget i talrige fase I, II og
III kliniske studier.

Hendes primære interesseområder er lys og laser, lægemiddeladministration,hudtumorer, rosacea og acne.
Aktuelt har hun særlig opmærksomhed på transdermal administration af lægemidler. Endvidere har hun interesse i epidemiologi og diagnostik af hudtumorer, særligt malignt melanom.

Samarbejdet med Hudafdeling I og Allergicentret, OUH vil fokusere på følgende:
Styrkelse af det kliniske samarbejde med mulighed for, at danske læger tager et klinisk- eller forskningsfellowship ved Dermato-Allergologisk afdeling, Charité.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Adjungeret professor Steven Richard Feldman

Professor Steven Richard Feldman er fra Wake Forest University School of Medicine i North Carolina. Her leder han forskningscentret i dermatologi med den overordnede mission at forbedre behandlingen af patienter med hudsygdomme. Steve Feldman har praktiseret som dermatolog i 25 år og er international psoriasis-specialist på topplan. Han er ophavsmand til næsten 1000 videnskabelige artikler og holder forelæsninger i hele verden.
Steven Feldman er medvejleder på et igangværende ph.d.-projekt om psoriasis i forskningsenheden og har desuden også medvejledt endnu et ph.d.-projekt, som er afsluttet i december 2018.

Læs mere her: http://www.ouh.dk/wm505791

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Adjungeret professor Julia Reichelt

Julia Reichelt er seniorforsker ved EB Huset i Salzburg, Østrig, hvor hun har været forskningsleder siden 2015. Forud herfor var hun ansat som underviser og forsker ved universitetet i Newcastle.

Hun leder et ekspertcenter for arvelige hudsygdomme med fokus på epidermolysis bullosa, som arbejder inden for rammerne af det europæiske referencenetværk ERN-Skin.

Samarbejdet med Hudafdeling I og Allergicentret i Odense vil fokusere på translational forskning inden for sjældne og komplekse arvelige hudsygdomme, med fokus på de keratin-associerede tilstande som epidermolysis bullosa simplex og epidermolytisk ichthyosis. Dr. Reichelt og hendes forskerteam arbejder med regulering af stamceller fra huden og genterapi ved hjælp af gen-editering.

 

Sidst opdateret: 28.10.2020