Tiltrædelsesseminar: Leslie Stayner, Adjungeret Professor i Epidemiologi

Åbent Tiltrædelseseminar: "Translating environmental epidemiology into prudent public policy: Caveats and minefields"

Professor Leslie T. Stayner, Adjunct Professor of Epidemiology.
I anledning af Professor Leslie T. Stayner fra University of Illinois at Chicago er udnævnt som adjungeret professor for Epidemiology ved SDU/Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet i Odense, inviteres til 'Inaugural Seminar' på SIF i KØBENHAVN med ovennævnte titel.
Desuden indlæg ved Kurt Straif, Int. Agency for Research on Cancer, France, samt David Gee, (formerly) European Environment Agency, Brunel University i London, og Tina Kold Jensen, SDU/IST, professor i Miljømedicin og Epidemiologi.
Alle interesserede er velkomne. Seminaret gennemføres på engelsk.

Lokale: Statens Institut for Folkesundhed (SIF, Øster Farimagsgade 5A, 1353 København Ø, Bygning 1/Rum 1.1.02 (1. sal).

Tilmelding: Karin Cederberg, email kcederberg@health.sdu.dk

Arrangør: Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet, SDU