Nyhedsbreve

Nyhedsbrev - Kandidatuddannelsen i medicin

Nyhedsbrev - december 2021

Information om optagelseskrav 2022 og 2023, stamafdeling, klinikophold i almen praksis og klinikophold på sygehusene, sommer- og vinterskole, undervisningsplanlægning, studienævn og studieadministration samt oversigt over relevante kurser.

Nyhedsbrev - maj 2021

Kvote 2 ansøgninger, stamafdeling som obligatorisk forløb, status for undervisningsplanlægning, pædagogisk opkvalificering, klinikophold i almen praksis, onboarding arrangementer og seneste nyheder.

Nyhedsbrev - januar 2021

Optagelse på kandidaten i Esbjerg, fordeling af pladser i stamafdeling, status for vinter- og sommerskole 2021 og nyt fra de faglige vejledere.

Nyhedsbrev - juni 2020

KBU for kommende kandidater i Esbjerg, optagelse (oprettelse af selvstændigt KOT), model for klinikophold og stamafdeling, undervisningsplan og skemaforhold

Nyhedsbrev - september 2020

Økonomi inkl. notat fra økonomigruppen, pædagogisk opkvalificering, sommerskole 2020, faglige vejledere