IRS - Træffedag

Årets første træffedag: Sygehus Lillebælt Kolding d. 23. januar 2019

Institutleder Rikke Leth-Larsen har løbende træffedage på de enkelte sygehuse. Datoerne for 2019 er så småt ved at være på plads

Af Nana Olejank Hansen, 22-01-2019

Institutleder Rikke Leth-Larsen har løbende træffedage på de enkelte sygehuse. Træffedage meldes ud pr. mail fra centersekretæren/enhedssekretæren. Alle henvendelser er velkomne. Det kan for eksempel være spørgsmål om alt vedrørende SDU, ansættelse, karriereplaner, ph.d.-studie, forskningsprojekter m.v., eller blot for at hilse på og få en uformel snak.

Årets første træffedag finder sted d. 23. januar 2019 kl. 9.30-12.00 på Sygehus Lillebælt Kolding.

Træffedagene planlægges efter behov og ofte i forbindelse med allerede planlagte møder/arrangementer. Alle er velkomne til at rette henvendelse til Sanne Terp Nielsen (sterp@health.sdu.dk) med ønsker om møder, og vi vil planlægge derefter.

Træffedage for institutlederen 2019

Ansvarlig for siden: Institut for Regional Sundhedsforskning - Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet Syddansk Universitet

Redaktionen afsluttet: 22.01.2019