IRS

Bliv klogere på Institut for Regional Sundhedsforskning

IRS har fået udarbejdet en brochure, som skal være med til at udbrede kendskabet til instituttet og de forskningsenheder og -områder, der er tilknyttet IRS.

Af Nana Olejank Hansen, 18-02-2019

Du kan læse brochuren på IRS' hjemmeside blandt andet under: Om Instituttet

Indsæt brochuren som link i din mailsignatur

Vi opfordrer ansatte ved IRS til at tilføje et link til brochuren i deres e-mail signaturer.
Vejledning:

• Åbn ny mail, klik på ”Signatur”. En drop-down-menu åbner, hvor du skal vælge nederste mulighed: ”Signatur”
  • I venstre side er der en oversigt over jeres automatisk(e) mailsignatur(er). Her indsætter du linket til siden: Om instituttet
  • Husk at trykke GEM
  • Du skal huske at sikre dig, at autosignaturen er sat til standard
  • Tryk OK og luk den nye mail for at aktivere din nye autosignatur
  • Næste gang du skriver en mail med den valgte autosignatur, vil linket fremgå. Modtageren af mailen får mulighed for at åbne brochuren – og dermed blive klogere på IRS.

Få brochuren i fysisk kopi

Kontakt Nana Olejank Hansen - nolejank@health.sdu.dk eller Sanne Terp Nielsen - sterp@health.sdu.dk for rekvirering af fysiske eksemplarer.

Ansvarlig for siden: Institut for Regional Sundhedsforskning - Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet Syddansk Universitet

Redaktionen afsluttet: 18.02.2019