Institutforum

IRS Institutforum forår 2021 - Har du husket at tilmelde dig?

IRS Institutforum afholdes på torsdag d. 15. april - Denne gang med titlen "Forskeren og kommunikation med dem omkring os"

IRS Institutforum er i år et online fagligt arrangement med spændende indlæg og debat. Det er alletiders mulighed for faglige input og networking med dine IRS-kollegaer fra Region Syddanmark og Region Sjælland.

I år er titlen "Forskeren og kommunikationen med dem omkring os".

Som forskere kommer vi ikke uden om at skulle formidle vores forskning og viden - både til kolleger, til fagfæller, til patienter, til medier og til samfundet. På forårets IRS Institutforum lægger vi op til inspiration og drøftelser omkring SoME, medier og OPEN Science politik - for sundhedsprofessionelle.

4 inspirationsoplæg, diskussion og netværk

Vi inviterer alle i IRS til 4 korte virtuelle inspirationsoplæg med opfølgende spørgsmål og drøftelse.
Vi stiller spørgsmål til oplægsholderne og hinanden og håber, at vi alle er lidt klogere bagefter.

Derudover skal vi som altid bruge anledningen til at netværke på tværs i IRS - denne gang online.

Velkomst - Hvordan kommunikerer vi i IRS?
v/institutleder Rikke Leth-Larsen

Det faglige og saglige brug af sociale medier
v/Anton Pottegård, Professor i klinisk farmaci og farmakoepidemiologi ved IST, SDU

Etik og medier
Oplæg v/Bolette Marie Kjær Jørgensen, Pressechef og journalist, Presse og Formidling, SDU. Desuden næstformand i Etisk Råd

Narrative kompetencer hos de sundhedsprofessionelle.
Oplæg v/Oliver Hendricks, Klinisk professor i reumatologi, Dansk Gigthospital

Open Science policy - hvorfor giver det mening?
Oplæg v/Asger Væring Larsen, Chefkonsulent ved Syddansk Universitetsbibliotek, SDU

Du kan se programmet og melde dig til her

Tilmeld dig IRS' Institutforum

Tema: Kommunikation og forskningsformidling