Bedste hovedvejleder

Indstilling af bedste ph.d. hovedvejleder

Ved IRS Institutforum vil vi igen i år fejre seniorforskernes ambitioner om at hjælpe næste generation af forskere på vej – nemlig hovedvejlederne for ph.d.-studerende. Og hvem er bedre til at pege på de gode hovedvejledere end Jer, der er afhængig af denne vejledning.

Alle ph.d.-studerende i IRS opfordres til at indstille jeres hovedvejleder, såfremt I synes, at vedkommende har fortjent den medfølgende hæder.

Dommerkomite bedømmer indstillingerne

Et lille udvalg af ph.d.-studerende og en seniorforsker vurderer blandt indstillingerne og vælger en vinder (en hovedvejleder) af et rejselegat på 5000 kr.
Prisen uddeles til vores Institutforum d. 27. oktober 2020.

Kriterierne for deltagelse i konkurrencen

• Indstilleren skal være indskrevet som ph.d.-studerende ved IRS, SUND, Syddansk Universitet
  • Kun hovedvejleder kan indstilles til prisen
  • Kun én indstilling pr. hovedvejleder
  • Indstillingen foregår via vedhæftede skabelon og sendes retur til sterp@health.sdu.dk senest fredag d. 9. oktober 2020.

Vurdering af indstillinger

De indkomne indstillinger vurderes på en skala fra 1-10.

Der lægges vægt på, om der i indstillingen er argumenteret klart for:

• hvad der gør den indstillede til en god vejleder samt
  • om denne vejleder gør noget ekstraordinært i forhold til andre gode vejledere.

Du kan hente indstillingformularen her

Indstil din hovedvejleder!

Hent formularen

Ansvarlig for siden: Institut for Regional Sundhedsforskning - Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet Syddansk Universitet