E-bog

Forskningsstøtteenheden på Sjællands Universitetshospital udgiver deres tredje e-bog i serien om forsknings- og udviklingskultur i klinisk praksis

E-bøgerne er redigeret af Bibi Hølge-Hazelton og Thora Grothe Thomsen, der er tilknyttet Institut for Regional Sundhedsforskning.

Af IRS, Nana Olejank Hansen, 15-11-2018

I den nye gratis e-bog: Forsknings- og udviklingskultur – Forskere i klinisk praksis, sætter forfatterne fokus på, hvordan forskeruddannede, der er ansat i praksis, arbejder med at understøtte forsknings- og udviklingskultur.

E-bogsserien handler om erfaringerne med at opbygge og understøtte forsknings- og udviklingskulturen i klinisk praksis. Bøgerne kan findes gratis på Sjællands Universitetshospitals side.

Her finder du e-bogsserien

Ansvarlig for siden: Institut for Regional Sundhedsforskning - Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet Syddansk Universitet

Redaktionen afsluttet: 15.11.2018