IRS institutforum - Ændring til virtuel afvikling

Grundet den nuværende COVID-19 situation og restriktioner som følge heraf ser vi os desværre nødsaget til at ændre IRS institutforum fra fysisk til virtuel afvikling. Det betyder, at programmets varighed desværre afkortes til en to-timers online seance.

Temaet for årets institutforum er ”Ekstern finansiering – et krav og fokusområde i de regionale forskningsstrategier”.

Få mere viden om søgning af eksterne midler - herunder strategi for søgning af midler fra forskellige fonde, hvor skal midlerne placeres - på SDU og/eller sygehus - samt hvordan vi i fællesskab forbedrer os på dette område. Programmet byder på en kombination af oplæg fra interne og eksterne oplægsholdere samt drøftelser af forskellige tematikker styret af facilitator samt indblik i fondenes prioriteringer ifm. fordeling af midler.

Deltagelse i institutforum er en god anledning til at mødes online med dine IRS kollegaer og netværke på tværs af region, sygehus, speciale og fagområde. Håber, vi ses – OBS: Arrangementet kræver tilmelding.

Dato:

Tirsdag d. 27. oktober 2020 kl. 14.00-16.00.

Mødested:

Virtuelt - Link fås ved tilmelding

Målgruppe:

Alle ansatte ved eller med tilknytning til IRS herunder ph.d.-studerende.

Tilmeld dig her

Ansvarlig for siden: Institut for Regional Sundhedsforskning - Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet Syddansk Universitet

Redaktionen afsluttet: 05.10.2020