Skip to main content
DA / EN

Mads Hovgaard vinder Særprisen 2015 for inspirerende forslag til ny innovativ idrætsundervisning

Særprisen 2015 på 25.000 kr. går til Mads Hovgaard fra Forskningsenheden Idrætspædagogik og Sportspsykologi ved Institut for Idræt og Biomekanik ved Syddansk Universitet. Han vinder for bogforslaget Aktivitetsudvikling i idrætsundervisningen.

Mads Hovgaard, underviser på idrætsuddannelsen fra Forskningsenheden Idrætspædagogik og Sportspsykologi, Institut for Idræt og Biomekanik, vinder Særprisen 2015 for sit forslag til lærebog om aktivitetsudvikling i idrætsundervisningen.

Mads Hovgaard, indgå i og underviser primært på idrætsuddannelsen, hvor hans kompetencer bringes i spil i en række kurser inden for idrætspædagogik og innovation.

Juryens begrundelse for tildelingen af særprisen lyder bl.a.:

”Med et smittende sprogligt overskud og et stort fagligt engagement præsenterer forfatteren bogens værktøjer i meningsfulde teori-praksiskoblinger, cases og visualiseringer, der favner hele idrætsfaget med et særligt fokus på innovation, og som bidrager med nye, praksisnære indsigter til fagfeltet.

Vi belønner Mads Hovgaard for hans engagement og ønske om at styrke den professionelle værkstøjskasse hos studerende og idrætsundervisere – et projekt, der har fat i selve nerven af god idrætsundervisning.”

Institutleder Jørgen Povlsen glæder sig over prisen til Mads Hovgaard:

”Mads Hovgaard er en idérig og innovativ underviser, som de studerende nyder godt af i den daglige undervisning. Kan bogforslaget realiseres vil endnu flere få glæde af Mads’ engagement i og øje for teori-praksiskoblinger”

Prisen uddeles af forlaget Samfundslitteratur og Professor Vincent F. Hendricks står for selve overrækkelsen på BogForum fredag d. 6. november kl. 17 på stand C2-20.For yderligere information:

Studieadjunkt Mads Hovgaard, tlf: 5190 4492

Lektor, forskningsleder Lars Elbæk, tlf: 2140 1943

Redaktionen afsluttet: 04.11.2015