Vinder af årets pædagogiske udviklingsprojekt

Adjunkt fra Institut for Idræt og Biomekanik vinder af "årets pædagogiske udviklingsprojekt" på SDU.

Ved de nylige afrunding af Universitetspædagogikum 2013-2014 blev Kristoffer Henriksen (fra forskningsenheden Learning & Talent in Sport) kåret som årets vinder af den afsluttende postersession.

Universitetspædagogikum er et obligatorisk og individuelt tilrettelagt universitetspædagogisk kompetenceudviklingsforløb for adjunkter på SDU med
det formål at styrke deltagernes pædagogiske og undervisningsmæssige kompetencer.

Kristoffers udviklingsprojekt handlede om at gå fra individuel vejledning af specialestuderende til at iværksætte en "forskningsgruppe" for særligt motiverede specialestuderende. Forskningsgruppen har PT en adjunkt, en ekstern lektor, en ph.d. studerende og 10 specialestuderende som medlemmer, alle med lyst til at forske indenfor sportspsykologi og talentudvikling. Gruppen mødes hver tredje uge og diskuterer faglige såvel som metodiske problemstillinger.

Vi ønsker Kristoffer stort tillykke med kåringen.