Skip to main content

Louise Fleng Sandal

Adjunkt

Webside: https://portal.findresearcher.sdu.dk/da/persons/lsandal

Jeg forsker indenfor det muskuloskeletale område med fokus på lænderygsmerter og hvordan patienter kan egenhåndtere smerter igennem selfBACK appen. SelfBACK projektet er et større EU-projekt, støttet af EU-Horizon 2020 midler og organiseret som et samarbejde imellem 4 Europæiske lande med 5 universitetspartnere og 2 kommercielle partnere. Min rolle har bestået i udvikling af indhold til appen, planlægning og gennemførsel at det multinational RCT studie.

Jeg er uddannet kandidat i idræt og sundhed ved Syddansk Universitet (2012). Herefter har jeg arbejdet med placebo og kontekst effekt igennem mit ph.d. projekt (2016) omhandlende de fysiske rammers betydning for træningseffekten på knæ og hoftesmerte ved forskningsenheden for Muskuloskeletal Funktion og Fysioterapi. Herefter tilknyttedes jeg forskningsenheden for Fysisk aktivitet og Sundhed i Arbejdslivet som adjunkt, med særligt fokus på selfBACK projektet.

Projekter
SelfBACK: https://portal.findresearcher.sdu.dk/da/projects/a-decision-support-system-for-self-management-of-low-back-pain

Links
Researchgate: https://www.researchgate.net/profile/Louise_Fleng_Sandal