Skip to main content

Psykologi Revy, SDU

Fortællingen om Psykologirevyen

Psykologirevyen er nu fem år gammel, og den bliver større for hvert år der går. Det er et samlingssted for psykologistuderende, der ønsker at tage del i et socialt miljø, der springer ud fra en fælles interesse for kreative processer. Det er et fristed, hvor der er plads til alle typer og talenter, hvad enten man drømmer om at skeje ud på en scene, skrive humoristiske sketches eller male træer. Det er et sted, hvor man kan møde studerende på tværs af årgangene, som er en kæmpebonus, da der ellers ikke er meget samspil dem imellem på studiet.

Psykologi Revy Logo


En revy er en forestilling sammensat af flere enkeltstående numre for eksempel sange, sketches eller monologer. En revy har gerne til formål at tilbyde et skråblik på noget samfundsmæssigt aktuelt eller en forståelse af verden - ofte fra en alternativ vinkel krydret med masser af humor.

Psykologirevyen er skabt udelukkende af studerende der læser psykologi ved SDU enten på hovedfag eller sidefag. Det foregår således, at vi i løbet af efteråret har en skriveproces, hvor revysterne mødes for at arbejde med ideer til potentielle sketches, sange og tæppetrækkere. Senere stemmer vi om, hvilke ideer, der skal bruges i revyen, og efter jul starter produktion og øvning. Revysterne bruger her mange timer på at male, sy, øve replikker og sange for at skabe den færdige forestilling. Heldigvis får revyen hvert år hjælp udefra af de mange frivillige, som hjælper til undervejs, og som ligeledes er med til at skabe en hyggelig atmosfære. Den uge, vi har fremføringer, starter med, at vi flytter alle vores ting til fredagsbaren på SDU (Nedenunder), som vi har været så heldige at samarbejde med de sidste fire år. I denne uge bruger vi alle døgnets timer på at få de sidste detaljer på plads. Det involverer alt fra lydprøver til at øve os i at lægge scene-make-up. Det hele kulminerer i en spektakulær forestilling, der vises over 3 dage.

Der er masser af kreativitet, fællesskab og slid lagt i endelige produkt, og vi håber inderligt, at så mange som muligt har lyst til at dele denne oplevelse med os. Det er bare at gå ind på billetto.dk for at købe billetter til dette års forestilling – snart er de væk.

PRAKTISKE INFORMATIONER:

  • Revyen spiller i år d. 11., 12.og 14. marts;
  • Forestillingen koster 60 kr. for studerende og 90 kr. for ikke-studerende;
  • Dørene åbnes kl. 15.15 til de tidlige forstillinger og 19.15 til aftenforestillingerne. Kom i god tid, pladserne er ikke nummererede. Der vil være mulighed for garderobe, når I kommer.
  • Det vil være muligt at købe kaffe og kage i pausen, og fredagsbaren Nedenunder vil også stå klar med kolde drikkevarer til gode priser.

Se mere på begivenheden her: https://www.facebook.com/events/256574498642088/

Kontaktperson for Psykologi Revy SDU: Anna Sofie Feilberg Hansen anna-fh@hotmail.com.

Se mere eller kontakt revyen på: Psykologi Revy SDU Facebookside.

Billeder fra revyen DET KUNNE VÆRE VÆRRE - marts, 2019

Psykologi Revy

Psykologi Revy

Psykologi Revy

Psykologi Revy

Psykologi Revy

Psykologi Revy

Psykologi Revy

Psykologi Revy

Billeder fra revyen DET SKAL NOK GÅ - marts, 2018

 

Sidst opdateret: 03.03.2020