Skip to main content

Psykologicaféen

Psykologicafeén er et elevbaseret initiativ på baggrund af et ønske om at skabe et bedre studiemiljø både fagligt og socialt på psykologistudiet.

Der har flere år været fokus på ensomhed i forbindelse med at være studerende på Syddansk Universitet. Elevgruppen der er ansvarlige for psykologicafeén ønsker også at bidrage til, at ensomheden på psykologistudiet kan mindskes mest muligt. De har derfor et ønske om at skabe et bedre studiemiljø, et bedre socialt miljø samtidig med at de vil bringe årgangene sammen, både fagligt såvel som socialt. De vil gerne skabe en fællesskabsfølelse på psykologiuddannelsen, og de vil skabe et rum hvor man kan dele viden og erfaringer på tværs af årgangene. Meningen med caféen er også at det er et sted hvor man kan komme forbi og hygge sig, arbejde med sin studiegruppe eller bruge lokalerne som man ellers kunne have lyst til. Det er med disse tanker bag sig at de oprettede psykologicaféen.

De første eftermiddagspsykologicaféarrangementer er allerede blevet afholdt, og ambitionerne for fremtiden er store. Man vil i fremtiden kunne komme til brætspilsaftener, quizzer, julehygge og diverse faglige arrangementer.

Lyder psykologicaféen eventuelt som noget du kunne tænke dig at være med til at arrangere og stå for? Så er du kommet til det rette sted, psykologicaféen er nemlig et udvalg med åbne døre, som alle psykologistuderende og sidefagsstuderende kan være med til at forme.

Psykologicaféen kan findes i lokalerne U82B og U82C. Se evt. tegning nederunder.

Man kan finde mere information om senere arrangementer på psykologicaféens Facebooksiden.

Hvis man har ris/ros, ideer, spørgsmål, eller at man måske kunne have lyst til at være en del af psykologicaféen, kan man skrive på deres e-mail: psykcafe@hotmail.com.

Kontaktperson for Caféudvalget: Frida Rasmussen frgra17@student.sdu.dk.

Sådan finder du vej til Psykologicaféen:

Kort til Psykologicaféen

Sidst opdateret: 29.11.2019