Skip to main content

Kevin Alan Matlock

Navn

Kevin Alan Matlock

Akademiske titel

Ph.D. studerende

Forskningsprofil

Kevin Matlock har været Ph.D. studerende ved Institut for Psykologi på SDU siden 2019. Fra 2011 til 2018 arbejdede Kevin som adjungeret professor ved Humboldt State University (HSU) i USA og modtog to nomineringer til HSUs "Excellence in Teaching" pris. Kevin arbejdede også som lærer ved College of the Redwoods i USA og Gordon College i Filippinerne.

I sin undervisningskarriere deltog Kevin i kurser om en række psykologiske emner, herunder psykopatologi, evolutionspsykologi, socialpsykologi, læringsteori, forskningsdesign og statistik. Han arbejdede også i anvendt statistik som dataanalytiker i en virksomhed, der hjælper børn og voksne med udviklingsmæssige handicap.

Kevins forskningsinteresser omfatter affektive lidelser, søvn-dysfunktion, socio-kognitive og adfærdsmæssige modeller for læring og de psykologiske konsekvenser af kroniske sygdomme. Han arbejder i øjeblikket med Hypo-RESOLVE, et omfattende fælles-forsknings-projekt med partnere fra USA og 9 europæiske lande for at studere den psykosociale byrde for hypoglykæmi hos voksne med type 2-diabetes.

Links

Find Researcher: Kevin Alan Matlock

Projekter

Hypo-RESOLVE: Hypoglycemia - Redefining SOLutions for better liVEs;
Psykologisk belastning ved hypoglykæmi: En 360-graders vurdering;
Psykosociale påvirkninger af hypoglykæmi hos voksne med type 2 diabetes

Medlem af

INSIDE forskningsgruppen

Sidst opdateret: 05.07.2020