Skip to main content
DA / EN

Studerende fra Innovation and Business udviklede forretningsidéer i Berlin

Sidst i august deltog tre Innovation and Business-studerende fra SDU Sønderborg i SPICE Startup Camp i Berlin med det formål at udvikle egne forretningsidéer.

Sammen med 27 andre iværksætteristuderende fra både Danmark og Tyskland arbejdede tre studerende fra Innovation and Business i fem dage i iværksætterihovedstaden Berlin, hvor de udviklede deres forretningsidéer, delte fælles erfaringer og fik et indtryk af entreprenørskabsmiljøet i byen. Blandt andet besøgte deltagerne kontorfællesskaber, et mentorprogram etc.

-Det var spændende at se kontorfællesskaberne og fantastisk at få muligheden for at pitche vores idé for forskellige mennesker fra Berlins iværksætterimiljø, siger Krestian Muusmann, der studerer Innovation and Business på SDU Sønderborg. Sammen med sin medstuderende Jan-Philip Riebenstein arbejder han på at udvikle et smart watch til kitesurfere, der kan registrere kitesurferens spring, hastighed og distance.

Værdifulde kontakter
-Vi fik rigtig god feedback, der bekræftede, at vi er på rette spor med vores forretningsidé – og vi fik en konkret forretningsforbindelse fra GTEC Berlin, som vi besøgte. Det er et direkte link til Funders Kiteklub, der er et netværk af kitesurfere, der også er iværksættere og investorer. Meget værdifuldt, siger Krestian.

Den sidste af de tre studerende, der deltog i campen, var ligeledes begejstret for oplevelsen.
-Jeg kan kun anbefale andre iværksættere at deltage i campen næste år. Det er fantastisk at opleve, at du kan hjælpe og inspirere andre på trods af forskelligheder i idéer, og at du møder andre med samme passion for deres forretningsidé, siger en begejstret Simone Sommer Degn, der ligeledes studerer ved SDU.

SPICE Startup Camp er organiseret af interAct ved SDU, der er en del af Interreg-projektet SPICE. Projektet løber indtil juli 2018. Den næste SPICE Startup Camp finder sted fra 20.-24. august 2017.

Foto: SPICE Starup Camp-deltagerne.


Redaktionen afsluttet: 15.09.2016