Skip to main content

SDU MCI Innovation Lab åbnede med et brag

I torsdags blev dørene slået op for over 90 nysgerrige forskere og virksomhedsledere, som var mødt op for at se, hvad det nyåbnede SDU MCI Innovation Lab har at byde på.

- Mange kan bruge det og mange vil drage nytte af det. Her vil opstå masser af idéer, hvilket er det helt i Mads Clausens ånd. Jeg vil gerne på vegne af kommunen ønske jer stort tillykke.

 

Sådan lød det i lykønskningstalen fra Sønderborgs viceborgmester, Aase Nygaard, da hun sammen med 90 entusiastiske erhvervsledere, fabrikanter og forsker fra hele Europa var mødt op til kickoffeventet for SDU MCI Innovation Lab.

 

SDU MCI Innovation Lab er et rum, som via unikke omgivelser og de nyeste teknologiske fremskridt kan gøre højtflyvende, luftige ideer til nye, konkrete produkter.

 

Innovationsprocessen sat i system

Rummet er delt op i fire områder, som hver især symboliserer en del af innovationsprocessen, lige fra idéfasen over prototypeudvikling, inden det hele slutter af med først produktion og til sidst de forretningsmæssige aspekter af en given idé. 

Og de fremmødte fik mulighed for at boltre sig med de mange features og gadges, som innovationslaboratoriet har at byde på. Ikke mindst denne herre, som fik visualiseret et produkt via virtual reality-briller.

 

Virtual Reality-briller - Fagre nye verden

Her nedenfor kan du se billeder fra arrangementet og den efterfølgende reception:

 

Vice-borgmester Åse Nygaard

 

Redaktionen afsluttet: 08.05.2017