Skip to main content
DA / EN

Lektor ved Mads Clausen Instituttet fik undervisningspris

Lektor Jerome Jouffroy modtog den ene af tre undervisningspriser på BHJ Fondens Årsdag

BHJ Fonden uddelte tre undervisningspriser á 20.000 kr. til Syddansk Universitet i Sønderborg på fondens Årsdag, der blev holdt på Alsion d. 8. februar 2013. Baggrunden for uddelingen af priserne er glæden ved at undervise og evnen til at formidle deres fag på en måde, der vækker begejstring.

Den ene pris gik til Lektor Jerome Jouffroy, som underviser i moderne mekatronik på Mads Clausen Instituttet. Jerome Jouffroy forsker i Cybersailing, der er udvikling af navigationssystemer til vinddrevne sejlbåde. I forbindelse med dette arbejde er han og en gruppe studerende ved at udvikle en autonom sejlbåd, der kan anvendes til overvågning og bevogtning. På den måde arbejder de studerende med en kombination af teori og praksis, der engagerer og motiverer dem. "Deres indsats er med til at gøre en forskel i et projekt, der faktisk skal bruges til noget. Det vækker begejstring", siger Jerome Jouffroy.

Udover Jerome Jouffroy gik de to andre priser til Søren Peter Iversen, som underviser i økonomi og Ella Mølgaard, der underviser tyske studerende i dansk.

Redaktionen afsluttet: 26.02.2013