Aktualitet - Litteratur, kultur og medier

Læs nye papers fra instituttets forskere, bidrag fra eksterne og interne konferencer, som medarbejderne har deltaget i, eller papers fra forskere, som Institut for Kulturvidenskaber samarbejder med.
Alle bidrag, undtagen anmeldelser, er fagfællebedømt.

Kontaktpersoner:

Lektor Vitus Vestergaard - E-mail

Professor Anne-Marie Mai - E-mail

Professor Anne Scott Sørensen - E-mail

Professor Peter Simonsen - E-mail

Særnumre:

Særnummer Deltagelse som transformation i kunst og kultur December 2015. Redigeret af
Anne Klara Bom & Anne Scott Sørensen
Særnummer Opbruddet fra modernismen. En litteraturhistorisk og tekstanalytisk undersøgelse af opbrudstendenser i dansk poesi fra 1965 til 1998. Af Anne Borup.
Særnummer Velværelsen: Ny humanistisk velfærdsforskning December 2013. Redigeret af Peter Simonsen
Særnummer til Jørgen Dines Johansen i anledning af hans 70 års fødselsdag den 6. februar 2013.
Særnummer til Anne Scott Sørensen i anledning af hendes 60 års fødselsdag d. 24. januar 2012.
Særnummer til Johs. Nørgaard Frandsen i anledning af hans 60 års fødselsdag d. 13. juni 2010.

Aktualitet - Litteratur, kultur og medier (tidligere Aktuel forskning. Litteratur, kultur og medier)
ISSN: 1903-5705