Skip to main content

Kurser for vejledere, kursusledere og vikarer

Kurser for vejledere, kursusledere og vikarer

Kursernes overordnede formål er at bidrage til, at man på de gymnasiale uddannelser bedst muligt varetager praktisk pædagogikum og kobler teori og praksis. For vikarer er kursusformålet at introducere til undervisningen på en gymnasial uddannelsesinstitution både overordnet og specifikt. Kurserne afholdes i år i perioden maj 2020 til marts 2021.

Generelle oplysninger

Efter tilmeldingsfristens udløb, er tilmeldingen bindende, og skolen faktureres for kurset. Det er dog muligt at lade en anden kollega overtage pladsen, og det sker ved at kontakte Louise Lund.  Det er også muligt for en kursusleder/vejleder at reservere et antal pladser op til 14 dage før tilmeldingsfristen ved at maile til Louise Lund.

Gem tilmeldingslinket, så du ca. 14 dage før kursusstart kan hente program og forberedende tekster. Bemærk, at der er forberedelse til mange af kurserne/materiale, man bedes medbringe.

Skulle der mod forventning være for få tilmeldinger til oprettelse af et kursus, vil deltageren få besked om dette umiddelbart efter tilmeldingsfristen og få tilbudt en anden kursusdato.

 

 

For yderligere information skriv til:

ikv-efteruddannelse@sdu.dk

Covid-19 og vores kurser

Vi forventer, at vi kan afvikle kurserne på kursusstederne som annonceret. Hvis ikke, får du senest 14 dage før kursusdato mulighed for at deltage i en virtuel udgave af kurset til en reduceret pris, eller du kan få hele din kursusafgift refunderet.