Skip to main content

Efteruddannelse på børn- og ungeområdet

De aktuelle tilbud er praksisorienterede og inddrager de studerendes projekter udviklingsarbejder, der planlægges, gennemgøres og evalueres i den organisatoriske kontekst:

Mini-master: Ledelse, Didaktik og Udvikling, som er et selvstændigt 1-årigt uddannelsesforløb på 4 seminarer, hvor ledelse af undervisningsudvikling forankres i institutionen uanset om det er grundskolen, dagtilbuddet eller forvaltningen. Forløbet giver de studerende forudsætninger for at lede udviklingsprojekter og forankre dem i institutionen.

Mini-master: TværProfessionelt Lederskab, som ligeledes er et selvstændigt 1-årigt uddannelsesforløb på 4 seminarer, hvor ledelse af tværprofessionelt samarbejde udvikles i og omkring institutionen uanset om det er grundskolen, dagtilbuddet eller forvaltningen. Forløbet giver de studerende forudsætninger for at lede udviklingsarbejde, der omfatter faglige og kollegiale samarbejder i en konkret kontekst.

Brug menuen til højre, søg direkte i vores aktuelle kurser eller kontakt Gitte Miller Balslev, hvis du er interesseret i en skræddersyet aftale.

Kontakt: 

Gitte Miller Balslev
E-mail: gm@sdu.dk

Tel.: 22 24 06 46


Sidst opdateret: 12.05.2020