Afholdelse af egne konferencer

Konferencen Skriverudviklinger i gymnasiet - fund og didaktiske perspektiver - 12. januar 2017
Konferencen afholdes kl. 10.00-16.00 på Syddansk Universitet og arrangeres af forskergruppen Faglighed og skriftlighed, ledet af professor Ellen Krogh. Anledningen er udgivelsen af forskergruppens tredje bog, Skriverudviklinger i gymnasiet. Konferencen retter sig mod gymnasielærere, lærere fra udskolingen i folkeskolen og alle andre med interesse for skrivning og skriftlighed i gymnasieskolen, i overgangen fra folkeskolen til gymnasieskolen og i overgangen fra gymnasieskolen til de videregående uddannelser. 

Konferencen Faglighed og skriftlighed - Fund og Perspektiver- 21. januar 2015
Konferencen afholdes på Syddansk Universitet. Konferencen retter sig mod gymnasielærere, lærere fra udskolingen i folkeskolen og alle andre med interesse for skrivning og skriftlighed i gymnasieskolen og i overgangen fra folkeskolen til gymnasieskolen.

Faglighed og skriftlighed - 22. marts 2012
Konferencen afholdes på Syddansk Universitet. Konferencen retter sig mod gymnasielærere og andre med interesse for skriveforskning og fagdidaktisk forskning. Læs alt om konferencen – danske og internationale oplægsholdere, program mv. - ved at klikke på linket.