Skip to main content

TRILO FORSKNINGSFORMIDLING

Medlemmer af TRILO gennemfører en lang række projekter, kurser, foredrag mv. uden for universitetet, hvor forskningen bliver formidlet.

 

Nedenstående er blot nogle få eksempler på forskningsformidlingen:

 

  • Stina Rydell Brøgger og Flemming Smedegaard gennemfører i efteråret 2019 et samarbejde med fire virksomheder  (Flensted, Hesehus, Lindab og Temp-Team) om deres forskellige HR-udfordringer i forbindelse med karriereprofilfaget HRM i teori og praksis.

  • Stina Rydell Brøgger og Flemming Smedegaard gennemførte i foråret 2019 en kursusrække om mellemledelse for mellemledere i virksomheder under Middelfart Erhvervscenter.

  • Anne-Christine Rosfeldt Lorentzen og Flemming Smedegaard gennemførte i foråret 2017 en kursusrække om HR for små- og mellemstore virksomheder under Middelfart Erhvervscenter uden egen HR-funktion.

  • Anne-Christine Rosfeldt Lorentzen og Flemming Smedegaard gennemførte i efteråret 2017 en kursusrække om HR for små- og mellemstore virksomheder under Udvikling Assens og Nordfyns Erhverv og Turisme uden egen HR-funktion.

  • Anne-Christine Rosfeldt Lorentzen og Flemming Smedegaard gennemførte i marts 2018 et kursus for Forbundet Kommunikation og Sprog i forandringskommunikation og –ledelse.

  • Bjarne Christensen og Flemming Smedegaard gennemførte i efteråret 2017 en række ledelseskurser for små- og mellemstore virksomheder under Business Kolding, Billund Erhvervsfremme og Haderslev Erhvervsråd.

  • Bjarne Christensen deltager løbende i udveksling af viden med de virksomheder, som han forsker i, ligesom han flere gange har hold oplæg for SDU RIO (SDU Research and Innovation Office) om højtuddannedes jobmuligheder i SMV’er. Desuden er han kronikør, og har senest udgivet kronikker om humanisters relevans i erhvervslivet i Fyens Stiftstidende/Jydske Vestkysten d. 19. februar 2018 og i Weekendavisen d. 7. september 2018.

 

Kontakt for yderligere information om mulighederne for at få adgang til TRILO’s forskning: Flemming Smedegaard, fsm@sdu.dk eller: Tine Lynfort Jensen, lynfort@sdu.dk


Sidst opdateret: 21.02.2024