Skip to main content
DA / EN

Årsrapport 2019 (læs mere og hent pdf her)

Tema: Kollaborativ forretningsudvikling

 

For at styrke dialogen med et omkringliggende erhvervsliv og samfund har CESFO siden 1995 udgivet en årsrapport. Siden 2016 er årsrapporten blevet erstattet af en bog, som har til formål at åbne et vindue mellem forskningsverdenen og de virksomheder, konsulenter og erhvervsfrem-meaktører, som har en faglig interesse i at følge de nye udviklingstendenser på forskningsfronten.

I dette års tema sættes der fokus på samarbejde i nye og ukendte relationer som en central kilde til forretningsudvikling. Samarbejde med parter, som
kan bringe nye perspektiver og ideer ind i den vante praksis, kan understøtte forretningsudvikling på en lang række måder. Gennem nye samarbejder
kan virksomheder blive udfordret i deres nuværende forretningsgange, få adgang til ny og afgørende viden samt etablere relationer, der kan hjælpe med at skabe momentum og engagement i implementeringen af nye forretninger og give adgang til nye markeder og teknologier.

Få den trykte udgave af årsrapporten tilsendt gratis ved henvendelse til centersekretær Pernille Holst Christensen phc@sdu.dk eller download den her (pdf).

 


 

 

 

 

Redaktionen afsluttet: 04.11.2020