Online materiale til dig og din arbejdsplads

Gør det muligt at mestre mere

Mangler du inspiration til, hvordan du kan udnytte pauser og fritid til at udvide din faglige horisont?

Institut for Design og Kommunikation tilbyder en række online materialer inden for forskellige virksomhedsrelaterede emner. Materialet er frit tilgængeligt for dig og din arbejdsplads.

Siden vil løbende blive opdateret med supplerende materiale, som du kan nyde godt af, når det passer dig.

God fornøjelse.

It og kommunikation

NY VIDEN FRA STUDERENDE - Vi har lagt de allerbedste specialer fra vores cand.it.-studerende online til fri læsning og inspiration.
Emnerne spænder bredt inden for webkommunikation og webteknologi med fokus på alt fra tekniske løsninger og brugerdesign til formidlingsmæssige og organisatoriske temaer.
Alle specialerne indeholder i starten et kort abstract (1-2 sider), så du hurtigt kan danne dig et overblik over indhold, resultater og relevans.

De bedste specialer på cand.it. webkommunikation

God læsning og tag endelig fat i os, hvis noget har vakt yderligere interesse!

Turisme

INNOTOUR er en onlineplatform, udviklet på SDU af Anne-Mette Hjalager og Janne Liburd. Her kan du finde gratis inspiration til turismeinnovation og bæredygtig turismeudvikling.

Der er korte undervisningsmoduler, eksempler på turismeinnovation fra hele verden, og værktøjer, til eksempelvis at vurdere risici forbundet med din egen innovationside.

Sådan bruger du INNOTOUR

I INNOTOUR-sidens højre hjørne er der tre forskellige faner:

Innovation cases omfatter mere en 1000 eksempler. Du kan vælge at klikke på verdenskortet, eller søge efter ved at indsætte nøgleord. Der er altid en kort tekst, ofte et link til den relevante hjemmeside, og et YouTube-indslag.

Innovationsværktøjerne findes under Innovation Tools. Udover risikovurdering af en innovationside, kan du måle din egen organisation eller virksomheds parathed. Der findes også en række dilemma-spil, og metoder til at inddrage turister og andre i innovationsprocesser.

Undervisningsmodulerne findes under BEST EN. Der er ingen krav eller bestemt rækkefølge i disse. De mange forskellige temaer relateret til bæredygtig turismeudvikling, kan du finde ved enten blot at scrolle, eller søge på nøgleord.

Du behøver kun logge ind, hvis du gerne selv vil bidrag til siden. God fornøjelse. Vi modtager både spørgsmål, ris og ros. Skriv til Janne Liburd på liburd@sdu.dk