Skip to main content

SDG Camp 2021

Mere end 70 studerende fra SDU, UCL og SIMAC havde tilmeldt sig case-konkurrencen med fokus på FN’s Verdensmål og ansvarlig virksomhedspraksis. Lørdag morgen kastede de sig over virksomhedernes udfordringer og arbejde med nysgerrighed og stor kreativitet på deres løsninger, som dagen efter blev præsenteret for studerende, virksomheder og dommerpanel.
Stærk bæredygtighed er god forretning, og SDU er glad for samarbejdet med de syv SDG-ambitiøse virksomheder, som havde stillet opgaverne: Bryggeriet Vestfyn, Middelfart Sparekasse, Esbjerg Havn, Rambøll, Roskilde Festival, Velas og Verdens Bedste Nyheder.
Campens vindere blev gruppen bestående af Simon Sharif Chowdhury, Laura Kohl og Bjarne Frølund, der for Velas havde udviklet en app, som kan hjælpe Velas i deres rådgivning af landbruget. App’en skal gøre hver enkelt landmand i stand til at måle sin egen bæredygtighedsscore, benchmarke med andre landmænd og undersøge grønne investeringsmuligheder. Samtidig giver den Velas mulighed for at udarbejde en bæredygtighedsprofil på deres klienter, se trends i investeringer og interesser samt give vigtige data til fremtidig vejledning inden for bæredygtig landbrugsudvikling.

Læs mere om SDG Campen her.

Vinderholdet på SDG Campen

 


Sidst opdateret: 19.07.2022