Vejledning i artikelbaseret PhD via podcast

Podcasten ’Alternative Format’ giver PhD studerende og deres vejledere gode råd i forbindelse med den artikelbaserede PhD - og rådene kommer fra to forskere, som har prøvet formatet på egen krop.

Anuja Pradhan fra Institut for Virksomhedsledelse, SDU og Scott Jones fra Birmingham University har sammen med Karsten Prinds fra SDU produceret podcasten, som tager den PhD studerende gennem hele processen.

Podcasten består af fire episoder, som behandler spørgsmål og udfordringer, fordele og ulemper i forbindelse med den artikelbaserede PhD. En episode er dedikeret til PhD vejlederne. Her deler tre professorer fra Lancaster Universitet og Birmingham University deres mange erfaringer som vejledere og eksaminatorer på artikelbaserede PhD studier.

Anuja Pradhan fortæller, at formålet med podcasten er at styrke både de studerende og PhD vejlederne i deres håndtering af dette format: ”Denne PhD bliver mere og mere almindelig, men stadigvæk kan det nogle gange være svært at vide, hvordan man skal hjælpe den studerende og tilrettelægge artiklerne. Vi håber derfor, at både nuværende og fremtidige PhD studerende og deres vejledere vil få gavn af ’Alternative Format’ podcasten”.

Kontakt:

Du kan få yderligeres information hos Anuja Pradhan på apra@sam.sdu.dk eller 6550 2707

Læs mere om podcasten og tankerne bag

Download ’Alternative Format’ podcast her: Alternative Format

Den kan også findes på Apple podcasts

Redaktionen afsluttet: 01.06.2023