Skip to main content

Hovedområder

Great Ideas 

Fra Empedocles til Higgs…fysikkens største idéer har ændret vores opfattelse af Naturen, vores  egen udvikling og hvordan samfundet fungerer.

Great Ideas serien kan du høre om grundforskningens største landevindinger og gennembrud. Foredragsholderne er blandt de fremmeste internationale forskere, der samtidig er fremragende populærvidenskabelige formidlere. Foredragene er på et niveau, der er tilgængeligt og relevant for både gymnasielever og SDUs egne studerende. 

Grand Challenges

Nogle af de største naturvidenskabelige opdagelser har været grundlæggende for udviklingen af den teknologi, vi bruger i det moderne samfund.

Grand Challenges serien vil du lære hvordan naturvidenskabens teknikker anvendes til at håndtere de store strukturelle udfordringer, samfundet står overfor indenfor bl.a. klima, energiforsyningen, infrastruktur og sygdomsbekæmpelse.

Physics Works

En faglig stærk uddannelse i fysik er en god indgangsvinkel til et spændende arbejde i erhvervslivet.

Physics Works serien præsenterer vi fremtrædende erhvervsfolk med en baggrund i fysik eller naturvidenskab eller ledere, der ansætter folk med samme baggrund, i deres virksomheder. 

Institut for Fysik, Kemi og Farmaci Syddansk Universitet

  • Campusvej 55
  • Odense M - DK-5230
  • Telefon: 6550 3520

Sidst opdateret: 01.12.2020