Skip to main content

Ungepanel skal hjælpe med at producere nyheder til unge i forbindelse med Nyhedsugen

Onsdag den 16. marts får Center for Journalistik besøg af et ungepanel bestående af lokale 10. klasses elever. Som en live fokusgruppe skal de hjælpe tv-holdene på journalistuddannelsen med at producere nyheder til unge.

Mangel på nyheder til unge

Selv om unge i dag er storforbrugere af medier, er det kun de allerfærreste medier, der producerer nyheder til unge. Det er paradoksalt, mener Aslak Gottlieb, der er fellow ved Center for Journalistik på SDU. Han har derfor sat sig for at undersøge, hvordan man producerer nyheder til unge for at imødekomme den manglende nyhedsformidling til netop denne gruppe af befolkningen. 

Ungepanel skal hjælpe journaliststuderende

Som et led i hans undersøgelse af, hvordan man kan målrette nyheder til ungdommen, har Aslak Gottlieb inviteret et ungepanel bestående af lokale 10. klasses elever til at hjælpe Niels Møller Mikkelsen og Ralf Anderssons tv-hold med at producere nyheder til unge i forbindelse med den såkaldte Nyhedsuge på bacheloruddannelsen i journalistik. Det gør de som en live fokusgruppe onsdag den 16. marts på Medietorvet på Center for Journalistik. 

Ungepanel

Ungepanelet giver gode råd til journaliststuderende i forbindelse med deres besøg på SDU.

Mere information

Se denne teaser produceret til de studerende, der forklarer projektets brændende platform på 2½ minut. 

  

Se indslag om projektet i TV2 Fyn den 18. marts her: http://www.tv2fyn.dk/artikel/unge-skal-introduceres-til-nyheder

Kontakt Aslak Gottlieb på mail aslak@journalism.sdu.dk eller mobil 41 40 49 58, hvis du vil vide mere om projektet og nyheder til unge.