Skip to main content

Succesfuldt lederskab fortsætter på journalistik på SDU

Christian Jensen er blevet genudpeget som formand for Styrelsen for journalistuddannelserne på SDU. Christian Jensen, ansvarshavende chefredaktør på Politiken, har været formand fra 2016 og har nu fået forlænget formandsperioden frem til 2020. I forlængelse heraf har Peter Bro også fået forlænget sin ansættelse som leder for journalistuddannelserne frem til 2021.

”Vi har simpelthen for mange spændende udviklingsprojekter på vej til, at jeg kunne sige nej til en forlængelse. Til september starter vi en ny, reformeret bacheloruddannelse, der skaber endnu mere digitalt og fagligt stærke journalister, og så har vi netop fået et tocifret millionbeløb til at udvikle en ny type kandidatuddannelse for journalister,” siger Peter Bro.

 

”Jeg er glad for at kunne fortsætte med at bidrage til udviklingen af den journalistiske faglighed på SDU i en periode præget af nye og spændende initiativer, som alle bidrager til at pege en offensiv vej frem for journalistikken her i landet,” siger Christian Jensen.

 

Grundet de nye store projekter bliver ledelsesgruppen ved journalistuddannelserne styrket. Professor Erik Albæk får tildelt et større ansvar som forskningsleder, professor (mso) Morten Skovsgaard bliver ansvarlig for alle dagstudier på journalistik, og journalistisk lektor Ralf Andersson bliver ansvarlig for en række nye udviklings- og innovationsprojekter.

 

Yderligere oplysninger:

Christian Jensen, formand for styrelsen ved Center for Journalistik, SDU og ansvarshavende chefredaktør på Politiken (mobil: 21 29 95 92)

Peter Bro, professor (mso), ph.d. og leder af journalistuddannelserne, SDU (mobil: 40 22 76 37)