Skip to main content

Krav og forventninger til fellow

Forventninger til vores kommende fellow

Send os en skarp motiveret ansøgning, med beskrivelse af formål, fremgangsmåde og ønsket resultat for dit journalistiske projekt samt en begrundelse for, hvorfor netop dit projekt vil være interessant, banebrydende og nyskabende i mediebranchen. Fellowshippet skal munde ud i et produkt, som fx kunne være: En foredragsrække, artikelserie, bog etc.

Men vigtigst af alt er, at det er projekt og et produkt, som kan give ny viden og skabe debat i mediebranchen. Undervejs eller ved fellowshippets afslutning afholdes en minikonference hos Fyens Stiftstidende, hvor resultaterne fra fellowshippet bliver præsenteret offentligt, og hvortil der bliver knyttet en række andre oplæg, debatter mv. til gavn for den samlede mediebranche. Herunder studerende ved Center for Journalistik på SDU, samt medarbejdere og ledere fra Fyens Stiftstidende.

Vi har store forventninger til at du som fellow vil blive en del af dagligdagen ved journalistuddannelserne på Syddansk Universitet, hvor du indgår i medarbejdermøder, faglige diskussioner med de ansatte ved centeret, samt på forskellige måder får inddraget/informeret de studerende om dit projekt. 

Det forventes også at du besøger Fyens Stiftstidende i løbet af dit ophold og orienterer om dit projekt. 

Søg Fyens Stiftstidendes fellowship

Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til styrelsesformand,  Christian Jensen (chefredaktør på Politiken), christian.jensen@pol.dk

eller ved henvendelse til Centerleder på Center for Journalistik, Peter Bro, ppe@journalism.sdu.dk