Skip to main content

Forløb

Forløb af SDU Supercomputer Challenge 2017

Workshop 1, onsdag 15. marts kl. 9.00 – 15.30
Virksomhedernes præsenterer deres problemer i plenum. Efter præsentationen kan de studerende stille spørgsmål til hver virksomhed ved en messe. Senere vælger de studerende det problem, de hver især ønsker at arbejde med. Virksomhederne hjælper med at danne grupper og planlægge møder for at løse problemet.

Ugerne 11 – 19
Virksomhederne fungerer som projektledere for grupperne. Jo tættere kontakten er mellem virksomhed og gruppe, des bedre bliver gruppernes resultater, og des større mulighed har de for at gå hele vejen til finalen i SDU Supercomputer Challenge. Vi forventer at virksomhed og gruppe mødes mindst én gang om ugen, enten online eller IRL. De studerende kan tilmelde sig workshops eller begynderkurser i problemløsning, algoritmeudvikling og programmering.

Workshop 2, torsdag 11. maj kl. 9.00
Hver gruppe præsenterer sin løsning foran et dommerpanel, der kommer med feedback. Hvis løsningen bliver accepteret af dommerne, går gruppen videre til semifinalen.

Ugerne 19 – 34
Grupperne programmerer deres løsning. Igen er det vigtigt, at virksomhederne holder sig i kontakt med dem og leder dem gennem denne fase.

Semifinale, torsdag 24. august kl. 9.00
Hver gruppe præsenterer sit program og bliver evalueret af dommerpanelet. Hvis programmet kan køre på ABACUS 2.0 og bliver accepteret af dommerpanelet, får løsningen tildelt køretid på ABACUS 2.0.

Ugerne 34 – 45
Finaleløsningerne kører på ABACUS 2.0.

Finalen, onsdag 15. november kl. 9.00
Grupperne præsenterer hver deres løsning ved en eksamenslignende session, og dommerpanelet kårer vinderne.

SDU’s talentprogram

SDU Supercomputer Challenge indgår i SDU’s talentprogram*, og det betyder, at de studerende, der når finalen, vil få en anerkendelse for denne ekstra-curriculære aktivitet på eksamensbeviset.

(* = Under forudsætning af Uddannelsesrådets godkendelse.)

Tilmelding

Det er ikke længere muligt at tilmelde sig SDU Supercomputer Challenge 2017.