• 20.08.2018

10th conference on Gender Equality in Higher Education

I august 2018 bød Trinity College i Dublin hundredevis af ligestillingspraktikere, forskere, politikere og administratorer velkommen til denne tilbagevendende tredages konference om køn i academia og forskning.

• 14.06.2018

SDU med på LERU's 2. kønference med fokus på køn

I juni 2018 afholdte LERU, League of European Research Universities, sin 2. konference med køn som tema.

• 07.06.2018

Første årlige seminar i netværket GEAR:DK

I efteråret 2017 konstituerede netværket sig med det formål at styrke arbejdet med ligestilling bredt på de danske universiteter. I juni blev netværkets første årlige seminar afholdt i Fredericia.

• 01.05.2018

SDU's nye Gender Statistics database er nu tilgængelig

Efter godkendelse af Direktionen er SDU's nye Gender Statistics database nu tilgængelig for alle ansatte. Med bistand fra kolleger i Økonomiservice og HR Service er det SDU's Gender Equality Team, GET, der står bag etableringen af den nye database.

• 06.04.2018

GET omtales i nordiske medier

Omtale af SDU’s ligestillingsinitiativ og etablering af GET i danske Weekendavisen og norske Kifinfo

• 16.03.2018

EUROsociAL+ udveksling

I marts 2018 deltog SDU’s Gender Equality i et EUROsociAL+ udvekslingmøde i København sammen med en delegation fra Mexico's National Institute for Women (INMUJERES)

• 05.01.2018

SDU's nye ligestillingsinitiativ omtales i de danske medier

Fyens Stiftstidende og P4/Fyn omtaler SDU's nye ligestillingsinitiativ og etableringen af et Gender Equality Team

• 08.11.2017

Ligestilling og ledelse i nordisk forskning

I november 2017 deltog SDU's Gender Equality Team på konferencen "Creating a competitive edge through diversity – leadership for Nordic research excellence towards 2030" i Oslo.

• 19.10.2017

Besøg hos Columbia University i New York

GET besøgte Lamont Observatory for at lære om deres ligestillings- og mangfoldighedsarbejde

• 12.10.2017

Første møde i GEAR:DK

Et nyt fællesskab for ligestillingsarbejdere på de danske universiteter er blevet etableret under navnet GEAR:DK. Netværket havde sit første møde på SDU.