Menu

Visum

Visumregler ændrer sig. Udenrigsministeriet anbefaler, at du til enhver tid orienterer dig på deres hjemmeside og hos den lokale repræsentation for gældende visumregler.

Gældende visumregler, december 2017

Som dansk statsborger kan du rejse til Panama visumfrit i op til 90 dage. Det er et krav, at dit pas er gyldigt i 6 måneder ud over opholdets varighed. Læs mere på Udenrigsministeriets hjemmeside

Er du ikke dansk statsborger, gælder der andre visumregler for dig. Kontakt den lokale repræsentation for at orientere dig om gældende regler.

NB! If you're not a Danish citizen, other visa rules apply. To learn which visa rules apply to you, contact the local representation:

Panama Consultate:

Tel: 21 45 13 83 | 46 38 03 40

E-mail: jmb@njordlaw.com

Vi samler statistik ved hjælp af cookies for at forbedre brugeroplevelsen. Læs mere om cookies

Acceptér cookies