Menu

Visum

Som dansk statsborger skal du ikke søge om visum, ved mindre du planlægger at blive i Panama i mere end 3 måneder. Du får automatisk et visum på 3 måneder ved indrejse.

Dog er der krav til gyldighed af pas. Vi anbefaler at du holder dig orienteret på udenrigsministeriets hjemmeside her

Vi samler statistik ved hjælp af cookies for at forbedre brugeroplevelsen.  Læs mere om cookies

Acceptér cookies