Skip to main content

Frivillige

Hvorfor være frivillig?
At være frivillig er en fantastisk mulighed for dig som studerende, for at lære nye mennesker at kende, gøre en forskel for andre og måske lære nye færdigheder, du kan bruge senere hen i livet. Som frivillig i 'Samarbejde om Sundhed' vil du som sundhedsfaglig studerende få et indblik i sundhedsvæsenets virke, samt dets udfordringer. Du vil samtidig være med til at fremme lige sundhed i samfundet ved at hjælpe mennesker, som normalt ikke får fuldt udbytte af deres muligheder i sundhedsvæsenet. 

Hvad forventer vi af dig?
For at være en del af 'Sammen om Sundhed' skal du være studerende på det Sundhedsvidenskabelige fakultet på SDU. Du er ansvarsfuld og fleksibel, og har en lyst til at gøre en forskel og møde nye mennesker der, hvor de er, og har brug for det. Samtidig forventer vi at du prioriterer at deltage i et frivilligmøde hver måned. 

Rekruttering
Vi holder løbende frivilligaftener, hvor du er velkommen til at deltage og høre mere om projektet og det at være frivillig. Du er velkommen til at skrive/ringe til os med spørgsmål. Du kan også finde os på Facebook.