Stor international anerkendelse til SDU-forsker

Professor Jan Hartvigsen, Institut for Idræt og Biomekanik, SDU, har netop modtaget prisen som årets forsker fra American Chiropractors Association på verdenskongressen for kiropraktik i Washington DC.

Det er den fornemmeste pris indenfor området, som aldrig før er blevet tildelt en forsker i Norden.

Jan Hartvigsen blev for nogle måneder siden rangeret som verdens førende forsker indenfor området ”smerter i bevægeapparartet”. Han udgør en af spydspidserne indenfor forskning i muskel- og ledsundhed, hvor SDU er førende i Danmark.

Mød forskeren

Professor, forskningsleder, kiropraktor, ph.d. Forskningsenheden for Klinisk Biomekanik, Institut for Idræt og Biomekanik.

Jan Hartvigsen