Skip to main content

Webinar - EU-midler på kræftområdet

When: 14. december, 10:00 – 11:20

 

What: Webinaret vil give dig en indføring i EU’s nye kræfthandlingsplan og en introduktion til EU’s mission om cancer samt de forsknings-og innovationsopslag, som du vil kunne søge under dette initiativ. Opslagene offentliggøres i december.

Webinaret vil endvidere præsentere programmerne EU4Health og Digital Europe samt stille skarpt på, hvordan disse programmer skal bidrage til indsatsen mod cancer gennem støtte til e-infrastrukturer og midler til konkrete sundhedsprojekter, som aktører i Danmark kan søge.

Som afrunding på webinaret giver Kræftens Bekæmpelses forskningschef et bud på, hvad EU’s initiativer på kræftområdet kunne få af betydning for dansk kræftforskning og forebyggelsen og behandlingen af kræft i Danmark i årene fremover.Who: Forskere, virksomheder, offentlige institutioner og myndigheder mfl. som har interesse for samarbejde om forskning og innovation og/eller udrulning og implementering af tiltag indenfor kræftforebyggelse og behandling.

 

Where: Online

 

How: Tilmelding her. NB: Webinaret afholdes kun på dansk.

 

Presenter: Uddannelses- og Forskningsstyrelsen, Sundhedsstyrelsen og Erhvervsstyrelsen i samarbejde med de danske regionale EU-kontorer og Kræftens Bekæmpelse.

Sidst opdateret: 16.12.2021