Skip to main content

Research Professional

Research Professional er SDU og Region Syddanmarks internationale fondsdatabase med aktuelle opslag fra hele verden. Fondsdatabasen indeholder detaljeret information om flere tusinde finansieringsmuligheder, og databasen giver dig udførlige oversigter over alt fra de største forskningsråd til de mindste private velgørenhedsorganisationer og fra rejsetilskud til store fonde. 

 

Opret Brugerkonto

For at få adgang til Research Professional skal du have en @health.sdu.dk eller @rsyd.dk  e-mailadresse. For at logge ind skal du oprette en brugerkonto – du kan ikke bruge dit SDU eller RSYD-logon. Du kan oprette en brugerkonto til dig selv ved at vælge 'Register'. Du er også velkommen til at kontakte Syddansk Forskerstøtte, så hjælper vi dig med at oprette en brugerkonto.

Du kan finde hjælp til at bruge Research Professional via vores guide.

En god måde at komme i gang med ResearchProfessional på er at klikke sig frem til Health Sciences inde i databasen og herfra prøve de gemte søgninger dels under "Funding resources" og dels under institutternes afdelinger, som findes listet ude i højre side af browser-vinduet.

Alle opslag i Research Professional kan teoretisk set søges af ansatte på danske universiteter. Hvis du er i tvivl, er du altid velkommen til at kontakte os.

Sidst opdateret: 11.06.2021